Roque, Maria-Àngels (coord) (2001). Estètica i valors mediterranis a Catalunya. Visions de la història i la cultura catalanes a través de la Mediterrània i Nueva antropología de las sociedades mediterráneas - Lurbe, Katia (Papers. Revista de Sociologia, 2001)
Ressenya de les obres de Maria-Àngels Roque (coord.) aparegudes el 2001, Estètica i valors mediterranis a Catalunya. Visions de la història i la cultura catalanes a través de la Mediterrània (Barcelona: Proa. Col·lecció La Mirada-ICM, 2001) i Nueva antropología de las sociedades mediterráneas (Barcelona: Icària-Antrazyt-ICM, 2001).