Economia social i ocupació. El cas d’Espanya - Miguélez, Fausto (Papers. Revista de Sociologia, 2006)
Aquest article analitza la realitat del tercer sector o economia social, posicionat entre el públic i el privat, amb particular atenció a la naturalesa de les seves empreses. Seguidament, estudia les seves capacitats de crear llocs de treball, també n’estudia les característiques i es pregunta quin paper pot exercir en la redefinició de l’estat del benestar.