Conclusiones - Ferrer, Lluís; Lope, Andreu; Molins, Joaquim; Mas-Colell, Andreu (Papers. Revista de Sociologia, 2002)
Lluís Ferrer (vicerector adjunt al rector) Andreu Lope (director del Departament de Sociologia de la UAB) Joaquim Molins (degà de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB) Andreu Mas-Colell (conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació)