Perspectives per a una ciència social unificada: economia i sociologia - Abell, Peter (Papers. Revista de Sociologia, 2006)
Aquest article argumenta a favor d’una col·laboració més estreta entre l’economia i la sociologia. Aquesta última podria beneficiar-se del rigor intel·lectual de la primera. La construcció d’una socioeconomia unificada requereix una aproximació intel·lectual entre la concepció sociològica de la interacció social i una versió suavitzada de l’elecció racional. La teoria de jocs evolutiva pot proporcionar un camí prometedor en aquest sentit.