Centre de Recerca Sociològica (2005). Composició de les llars d’Andorra. Una aproximació a les maneres de viure de la població andorrana actual - Sánchez, Pilar; Casals, Mercè (Papers. Revista de Sociologia, 2006)
Reseña de la obra del Centre de Recerca Sociològica aparecida en 2005, Composició de les llars d’Andorra. Una aproximació a les maneres de viure de la població andorrana actual. Lérida: Pagès Editors.