Existeixen molts tipus de racionalitat? - Demeulenaere, Pierre (Papers. Revista de Sociologia, 2014)
Aquest article té tres objectius principals. En primer lloc, oferir una panoràmica de les teories de la racionalitat actualment disponibles en ciències socials. En segon lloc, discutir l’especificitat de l’aproximació de Boudon en contrast amb les anteriors. Finalment, suggerir algunes vies a través de les quals l’aproximació pot ser millorada i completada amb la finalitat d’assolir una teoria sòlida de la interpretació de les accions humanes en el món social.