El nou paradigma docent i la problemàtica de la implantació a les escoles d’empresarials d’acord amb el Pla Bolonya. Els estudis a les empreses, cobreixen les expectatives dels empresaris?

Autors/ores

  • Núria Rodríguez Ávila
  • Teresa Monllau Jaques

Resum

El projecte Tunning sobre educació superior a Europa centra les seves accions, entre d’altres, a definir competències genèriques (instrumentals, interpersonals i sistèmiques) i competències específiques (saber concret d’un àmbit acadèmic). Les ciències socials es plantegen el repte d’adaptar aquest procés a unes certes mancances, perquè el servei que presta al mercat de treball no és tangible i és fet a mida. L’objectiu que persegueix és identificar les competències que, segons els docents, els empresaris i altres agents socials, han d’haver assolit els alumnes. Per fer el treball de camp, hem pres com a referència els professors i els empresaris relacionats amb la diplomatura de Ciències Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra durant el curs 2005–2006.

Paraules clau

sociologia de les professions, escoles d’empresarials, economistes, professions socials

Publicades

01-01-2010

Com citar

Rodríguez Ávila, N., & Monllau Jaques, T. (2010). El nou paradigma docent i la problemàtica de la implantació a les escoles d’empresarials d’acord amb el Pla Bolonya. Els estudis a les empreses, cobreixen les expectatives dels empresaris?. Papers. Revista De Sociologia, 95(1), 213–226. https://doi.org/10.5565/rev/papers/v95n1.679

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.